Kontakt med änglar

Änglakontakt

Änglarna är alltid vid vår sida. Deras huvudfokus är att finnas och vägleda oss, samt få oss att förstå vår egen storhet och kraften i kärleken. De älskar oss, vad vi än gör, du kan när som helst prata med Änglarna antingen tyst inom dig (tänka) eller högt.

Du behöver aldrig vara rädd för att du tar upp deras tid, för de har förmågor att röra sig mellan tid och rum. Du tar aldrig en Ängel från någon annan, eftersom t ex Ärkeänglarna i synnerhet kan befinna sig på många platser samtidigt. Du behöver aldrig tänka att du ber om något som är ”för litet”, ”obetydligt”. Det som är viktigt för dig är det viktigt för dem.

Trots att vi kanske inte ser resultat direkt, så blir det alltid bättre när vi ber Änglarna om hjälp – för ja, vi måste be om deras hjälp, eftersom de inte får gå förbi lagen om den fria viljan, så tillvida att det inte rör liv och död, och vår tid inte är inne ännu.

Du kan med andra ord alltid be Änglarna om vad som helst, och även be Änglarna att finnas hos andra. Tänk dock på att de ger oss vägledning och stöttning, men det är fortfarande vi som måste lyssna på den vägledningen, samt ta stegen och gå framåt i våra egna liv.

Det vi brukar prata om rörande Änglakontakten är Intuitionskanalerna. För många är intuitionen ett sådant vitt och generellt begrepp, och man kanske inte alltid förstår att det även är via den som vi får kontakten från t.ex Änglar